ILMAINEN TOIMITUS

Yli 80 euron tilauksiin

VAIHTO JA PALAUTUS

14 vuorokautta

MAKSUVAIHTOEHDOT

Verkkopankki, luottokortit ja osamaksuILMAINEN TOIMITUS

Yli 80 euron tilauksiin

VAIHTO JA PALAUTUS

14 vuorokautta

MAKSUVAIHTOEHDOT

Verkkopankki, luottokortit ja osamaksu


Musiikkia ilman muuta


Musiikki rentouttaa, musiikki kehittää aivoja, musiikki parantaa. Kuuntelemme musiikkia nyt enemmän kuin koskaan. Valitettavasti monessa tapauksessa myös huonommalla laadulla kuin aiemmin. Missiomme on tämän ristiriidan poistaminen: tarjoamme monia ratkaisuja musiikkinautinnon parantamiseen. Satsaa kestävästi hyvinvointiisi: laadukas ääni on juuri sitä!
Asiantunteva palvelu

Tarjoamme ammattitaidon, tiedon ja palvelun myös netin kautta asioiville. Olemme toimineet hifin parissa jo kymmeniä vuosia: tämä rautainen kokemus on käytössäsi!

Kun hifikaupat ennen tehtiin hifiliikkeen tiskillä, suurin etu asiakkaalle oli nimenomaan ammattitaitoisen myyjän palvelut. Nettikaupan myötä tämä rahanarvoinenkin etu on hävinnyt. Vaikka suoraa kontaktia ei olisikaan, tarjoamme silti ammattitaitomme käyttöösi eri tavoin. Neuvoja, tietoa ja vinkkejä siellä missä pitääkin: tuotteiden ja tuoteryhmien yhteydessä. Tietysti voit myös laittaa sähköpostia, soittaa tai tulla käymään! Meillä on oikeat toimitilat kuunteluhuoneineen. Ne ovat käytössäsi ja ajanvarauksella saat parhaan palvelun!Lue lisää

Korkealaatuiset tuotteet

Merkittävä etu sinulle: vuosien kokemuksen ja luotettavan toiminnan ansioista saaneet valikoimiimme  eri tuoteryhmissä laadukkaita, arvostettuja tuotteita. Olemme seuloneet maailman tavarapaljoudesta korkealaatuiset tuotteet, koska tiedämme millaisia ne ovat. Meille on tärkeää, että kukin tuote tarjoaa hyvän äänenlaadun, järkevät ominaisuudet ja käytettävyyden sekä hyvän vastineen rahalle.

Tuotteita on maailma täynnä. Tämä vain korostuu, kun internetin välityksellä kaikki näkyy kaikkialla.Lue lisää

Palvelu ja huolto

Huolehdimme sinusta ja tuotteistamme myös kaupan jälkeen. Jos tarvitset neuvoa tai opastusta, ole rohkeasti yhteydessä. 

Me neuvomme  sinua itse, koska osaamme. Emme ohjaa soittamaan jonnekin muualle...

Joskus tuotteesi voi tarvita huolenpitoa. Voit kääntyä silloin puoleemme. Lisätietoa huoltopalveluista löydät myös sivumme alapalkista.


Lue lisääVinyylisoittimet


549.00€

Tuoteyksikkö: / kpl
Lisää ostoskoriin  
Verkkovahvistimet
Tärkeitä vinkkejä hyvän äänen etsijälle


Uutuudet

Uusinta uutta, viimeisimmät viritykset!


Tutustu tuotteisiin

Tarjoustuotteet

Katso tarjoustuotteet ja demopoistot tästä!


Tutustu tuotteisiin