Tietoa meistäAH-Hifisystems Oy liiketoiminta alkoi jo vuonna 1984 Absolute Audio Ky:n nimellä. Olemme laadukkaan hifin maahantuonti- ja tukkuliike.

Vuonna 2002 yritys siirtyi Antti Heinonsalon omistukseen. Toiminta-ajatus on täsmentynyt siten, että tarkoituksemme on tarjota äänenlaadultaan tinkimätöntä, laadukasta hifiä suomalaisille kuluttajille. Tämä kuitenkin niin, että tuotteet edustavat optimaalista hinnan ja laadun suhdetta.

Tuomme Suomen parhaiden hifiliikkeiden välityksellä kuluttajien ulottuville laatutuotteiden lisäksi myös yli 100 vuoden kokemuksen alalta kolmen henkilön voimin  ja sen mukanaan tuoman ammattitaidon. 

Huhtikuussa 2016 uusien kotisivujen myötä avasimme kuluttajille maahantuomiemme tuotteiden nettikaupan. Tavoitteenamme on saada sivustot erittäin informatiivisiksi ja palvelemaan kuluttajia asiantuntevasti. Huhtikuussa 1.4.2020 avasimme uuden ominaisuuksiltaan päivityn verkkokaupan vastaamaan ajan haasteisiin.

Maahantuontivalikoimastamme löytyy tällä hetkellä 13 arvostettua tuotemerkkiä, jotka tulevat seitsemästä eri maasta.

Toimimme virallisena maahantuojana Suomessa seuraaville tuotemerkeille:


Bluesound - COMO AUDIO - dual - final - NAD -

Ortofon - Pro-Ject - psb - Quadraspire -

Russound - System Audio - van den Hul - WireWorld


Maahantuontivalikoimamme käsittää käytännössä kaikki alan osa-alueet: vinyylitoisto, monihuone, kaiuttimet, vahvistimet, striimaus, kuulokkeet, kotiteatteri, nykyaikaiset ohjelmalähteet, kaapelit sekä kalusteet. Jokaisesta tuoteryhmästä löytyy useita, loogisesti erityyppisiä vaihtoehtoja eri tarpeisiin.


Henkilökunnan esittely

Antti Heinonsalo

Arto Nikkilä